Operacións básicas de cociña
Especialidade:
HOTR0108
Código:
2025/002906-01
Nivel profesional:
Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De Lunes a Viernes de 16:00 a 21:00
Duración
08/01/2026 - 14/05/2026
886124033
consultoriamoba@gmail.com
CL/TEIXUGUEIRAS 11 BAIXO ,VIGO
Competencia Xeral
Preelabora alimentos, prepara e presenta elaboracións culinarias sinxelas e axuda na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e regras básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.
428 h
Dirixido principalmente a
DESEMPREGADOS
(admite persoas ocupadas)
Certificado profesional
- Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
- Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8