Operacións básicas de cociña

Especialidade: HOTR0108
Código: 2025/002906-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De Lunes a Viernes de 16:00 a 21:00
Duración
08/01/2026 - 14/05/2026
886124033
consultoriamoba@gmail.com
CL/TEIXUGUEIRAS 11 BAIXO ,VIGO
Moba Skill Training, S.L.
Competencia Xeral

Preelabora alimentos, prepara e presenta elaboracións culinarias sinxelas e axuda na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e regras básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.

428 h
Módulo único
Dirixido principalmente a DESEMPREGADOS (admite persoas ocupadas)
Certificado profesional

  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
  • Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8