Operacións básicas de cociña

Especialidade: HOTR0108
Código: 2025/002891-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
15:30 a 20:30
Duración
12/01/2026 - 19/05/2026
986280776
ct.vigo@forga.gal
AV/AEROPORTO 92 1º ,VIGO
Competencia Xeral

Preelabora alimentos, prepara e presenta elaboracións culinarias sinxelas e axuda na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e regras básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.

428 h
Módulo único
Dirixido principalmente a DESEMPREGADOS (admite persoas ocupadas)
Certificado profesional

  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
  • Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8