Operacións auxiliares de elaboración na industria alimentaria

Especialidad: INAD0108
Código: 2025/000631-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
15:30-21:30 abril, maio, xuño e 9:00-15:00 xullo
Duración
05/05/2025 - 30/07/2025
986640068
cifp.granxa@edu.xunta.es
CL/AREAS S/N ,PONTEAREAS
CIFP A GRANXA
303 h
4 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Manipular Cargas Con Carretas Elevadoras
  • Realizar Tarefas De Apoio A Recepcion E Preparacion Das Materias Primas
  • Realizar Tarefas De Apoio A Elaboracion, Tratamento E Conservacion De Produtos Alimentarios
  • Manexar Equipos E Instalacions Para O Envasado, Acondicionado E Empaquetado De Produtos Alimentarios, Seguindo Instruccions De Traballo De Caracter Normalizado E Dependente

0543 Preparación de materias primas
  • Horas presencial44
0544 Operacións básicas de procesos de produtos alimentarios
  • Utilización de equipos e utensilios na elaboración e tratamento de produtos alimentarios
    • Código0697
    • Horas presencial51
  • Manexo de instalacións para a elaboración de produtos alimentarios
    • Código0698
    • Horas presencial43
0545 Envasado e empaquetado de produtos alimentarios
  • Horas presencial44
0432 Manipulación de cargas con carretas elevadoras
  • Horas presencial43

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8