Operacións básicas de cociña
Especialidad:
HOTR0108
Código:
2025/000627-01
Nivel profesional:
Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De 29 de abril ao 17 de xuño_15:30/21:30h. De 18 de xuño ao 06 de agosto_08:30/14:30h.
Duración
29/04/2025 - 06/08/2025
981170196
cifp.paseodaspontes@edu.xunta.es
CL/SAN PEDRO DE MEZONZO 4 ,CORUÑA, A
Competencia General
Preelaborar alimentos, preparar y presentar elaboraciones culinarias sencillas y asistir en la preparación de elaboraciones más complejas, ejecutando y aplicando operaciones, técnicas y normas básicas de manipulación, preparación y conservación de alimentos.
h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
- Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas
0255 Aprovisionamento, preelaboración e conservación culinarios
-
Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
- Código: 0053
- Horas presencial: 29
-
Aprovisionamento de materias primas en cociña
- Código: 0054
- Horas presencial: 29
-
Preelaboración e conservación culinarias
- Código: 0055
- Horas presencial: 59
0256 Elaboración culinaria básica
-
Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
- Código: 0056
- Horas presencial: 87
-
Elaboración de pratos combinados e aperitivos
- Código: 0057
- Horas presencial: 58
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10