Operacións básicas de cociña

Especialidad: HOTR0108
Código: 2025/000627-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De 29 de abril ao 17 de xuño_15:30/21:30h. De 18 de xuño ao 06 de agosto_08:30/14:30h.
Duración
29/04/2025 - 06/08/2025
981170196
cifp.paseodaspontes@edu.xunta.es
CL/SAN PEDRO DE MEZONZO 4 ,CORUÑA, A
CIFP PASEO DAS PONTES
Competencia General

Preelaborar alimentos, preparar y presentar elaboraciones culinarias sencillas y asistir en la preparación de elaboraciones más complejas, ejecutando y aplicando operaciones, técnicas y normas básicas de manipulación, preparación y conservación de alimentos.

h
2 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
  • Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas

0255 Aprovisionamento, preelaboración e conservación culinarios
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial29
  • Aprovisionamento de materias primas en cociña
    • Código0054
    • Horas presencial29
  • Preelaboración e conservación culinarias
    • Código0055
    • Horas presencial59
0256 Elaboración culinaria básica
  • Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
    • Código0056
    • Horas presencial87
  • Elaboración de pratos combinados e aperitivos
    • Código0057
    • Horas presencial58

FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10