Panadería e bolería
Especialidad:
INAF0108
Código:
2025/000626-01
Nivel profesional:
Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
De 28 de abril ao 20 de xuño_15:30/21:30h. De 23 de xuño ao 10 de outubro_08:30/14:30h.
Duración
28/04/2025 - 10/10/2025
981170196
cifp.paseodaspontes@edu.xunta.es
CL/SAN PEDRO DE MEZONZO 4 ,CORUÑA, A
Competencia General
Conducir y realizar las operaciones de elaboración de productos de panadería y bollería, consiguiendo los objetivos de producción y calidad establecidos, respetando en todo momento la normativa vigente técnicosanitaria, ambiental y de seguridad e higiene en el trabajo.
475 h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Realizar E/Ou Dirixir As Operacións De Elaboración De Masas De Panadería E Bolería
- Confeccionar E/Ou Conducir As Elaboracións Complementarias, Composición, Decoración E Envasado Dos Produtos De Panadería E Bolería
- Aplicar A Normativa De Seguridade, Hixiene E Protección Do Medio Ambiente Na Industria Panadeira
0034 Elaboracións básicas de panadería-bolería
-
Almacenaxe e operacións auxiliadas en panadería-bolería
- Código: 0290
- Horas presencial: 52
-
Elaboración de produtos de panadería
- Código: 0291
- Horas presencial: 80
-
Elaboración de produtos de bolería
- Código: 0292
- Horas presencial: 79
0035 Elaboracións complementarias, decoración e envasado en panadería e bolería
-
Elaboracións complementarias en panadería e bolería
- Código: 0293
- Horas presencial: 71
-
Decoración dos produtos de panadería e bolería
- Código: 0294
- Horas presencial: 35
-
Envasado e presentación de produtos de panadería e bolería
- Código: 0295
- Horas presencial: 27
0036 Seguridade e hixiene nun obradoiro de panadería-bolería
- Horas presencial: 53
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8