Operacións básicas de pastelería
Especialidad:
HOTR0109
Código:
2025/000561-01
Nivel profesional:
Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De 15-21.00 horas. A partir do día 23 de xuño ata o día 11 de xullo o horario será de 9.00 a 15.00 Horas. As prácticas en empresa serán de 8 horas diarias. Os módulos transversais serán impartidos do 1 ao 3 de setembro en horario de 9.00 a 15.00 horas
Duración
07/04/2025 - 03/09/2025
988685050
ies.vilamarin@edu.xunta.gal
LG/O PALACIO 2 ,VILAMARIN
385 h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Executar Operacions Basicas De Aprovisionamento Interno E Conservacion De Preelaboracions E Elaboracions De Pastelaria
- Preelaborar, Elaborar E Presentar Elaboracions Sinxelas De Pastelaria E Asistir En Elaboracions Complexas
1333 Aprovisionamento interno e conservación en pastelería
-
Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
- Código: 0053
- Horas presencial: 27
-
Aprovisionamento interno en pastelería
- Código: 0817
- Horas presencial: 28
-
Conservación en pastelería
- Código: 0818
- Horas presencial: 57
1334 Preelaboración, elaboración e presentación en pastelería
-
Preelaboración de produtos básicos de pastelería
- Código: 0819
- Horas presencial: 84
-
Elaboracións básicas de produtos de pastelería
- Código: 0820
- Horas presencial: 84
-
Presentación e decoración de produtos de repostería e pastelería
- Código: 0821
- Horas presencial: 27
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8