Operacións básicas de pastelería

Especialidad: HOTR0109
Código: 2025/000561-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
De 15-21.00 horas. A partir do día 23 de xuño ata o día 11 de xullo o horario será de 9.00 a 15.00 Horas. As prácticas en empresa serán de 8 horas diarias. Os módulos transversais serán impartidos do 1 ao 3 de setembro en horario de 9.00 a 15.00 horas
Duración
07/04/2025 - 03/09/2025
988685050
ies.vilamarin@edu.xunta.gal
LG/O PALACIO 2 ,VILAMARIN
CIFP DE VILAMARÍN
385 h
2 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Executar Operacions Basicas De Aprovisionamento Interno E Conservacion De Preelaboracions E Elaboracions De Pastelaria
  • Preelaborar, Elaborar E Presentar Elaboracions Sinxelas De Pastelaria E Asistir En Elaboracions Complexas

1333 Aprovisionamento interno e conservación en pastelería
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial27
  • Aprovisionamento interno en pastelería
    • Código0817
    • Horas presencial28
  • Conservación en pastelería
    • Código0818
    • Horas presencial57
1334 Preelaboración, elaboración e presentación en pastelería
  • Preelaboración de produtos básicos de pastelería
    • Código0819
    • Horas presencial84
  • Elaboracións básicas de produtos de pastelería
    • Código0820
    • Horas presencial84
  • Presentación e decoración de produtos de repostería e pastelería
    • Código0821
    • Horas presencial27

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8