Cociña
Especialidad:
HOTR0408
Código:
2025/000487-01
Nivel profesional:
Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
15:30 a 21:30
Duración
07/04/2025 - 31/10/2025
CIFP MANUEL ANTONIO
986273800
cifp.manuel.antonio@edu.xunta.es
AV/MADRID, Meixoeiro 190 ,VIGO
Competencia General
Desarrollar los procesos de preelaboración, preparación, presentación y conservación de toda clase de alimentos y definir ofertas gastronómicas, aplicando con autonomía las técnicas correspondientes, consiguiendo la calidad y objetivos económicos establecidos y respetando las normas y prácticas de seguridad e higiene en la manipulación alimentaria.
h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Actuar Baixo Normas De Seguridade, Hixiene E Protección Ambiental En Hostelería
- Definir Ofertas Gastronómicas Sinxelas, Realizar O Aprovisionamento E Controlar Consumos
- Preelaborar E Conservar Toda Clase De Alimentos
- Preparar Elaboracións Básicas De Múltiples Aplicacións E Platos Elementais
- Preparar E Presentar Os Platos Máis Significativos Das Cociñas Rexionais España E Cociña Internal.
0711 Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
- Horas presencial: 51
0259 Ofertas gastronómicas sinxelas e sistemas de aprovisionamento
- Horas presencial: 59
0260 Preelaboración e conservación de alimentos
-
Preelaboración e conservación de vexetais e cogomelos
- Código: 0063
- Horas presencial: 49
-
Preelaboración e conservación de peixes, crustáceos e moluscos
- Código: 0064
- Horas presencial: 49
-
Preelaboración e conservación de carnes, aves e caza
- Código: 0065
- Horas presencial: 59
0261 Técnicas culinarias
-
Elaboracións básicas e pratos elementais con hortalizas, legumes secos, pastas, arroces e ovos
- Código: 0066
- Horas presencial: 59
-
Elaboracións básicas e pratos elementais con peixes, crustáceos e moluscos
- Código: 0067
- Horas presencial: 49
-
Elaboracións básicas e pratos elementais con carnes, aves, caza
- Código: 0068
- Horas presencial: 59
-
Elaboracións básicas de repostería e sobremesas elemental
- Código: 0069
- Horas presencial: 33
0262 Produtos culinarios
-
Cociña creativa ou de autor
- Código: 0070
- Horas presencial: 24
-
Cociña española e internacional
- Código: 0071
- Horas presencial: 67
-
Decoración e exposición de pratos
- Código: 0072
- Horas presencial: 49
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10