Especialidad: HOTR0408
Código: 2025/000487-01
Nivel profesional: Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
15:30 a 21:30
Duración
07/04/2025 - 31/10/2025
CIFP MANUEL ANTONIO
986273800
cifp.manuel.antonio@edu.xunta.es
AV/MADRID, Meixoeiro 190 ,VIGO
Competencia General

Desarrollar los procesos de preelaboración, preparación, presentación y conservación de toda clase de alimentos y definir ofertas gastronómicas, aplicando con autonomía las técnicas correspondientes, consiguiendo la calidad y objetivos económicos establecidos y respetando las normas y prácticas de seguridad e higiene en la manipulación alimentaria.

h
5 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Actuar Baixo Normas De Seguridade, Hixiene E Protección Ambiental En Hostelería
  • Definir Ofertas Gastronómicas Sinxelas, Realizar O Aprovisionamento E Controlar Consumos
  • Preelaborar E Conservar Toda Clase De Alimentos
  • Preparar Elaboracións Básicas De Múltiples Aplicacións E Platos Elementais
  • Preparar E Presentar Os Platos Máis Significativos Das Cociñas Rexionais España E Cociña Internal.

0711 Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
  • Horas presencial51
0259 Ofertas gastronómicas sinxelas e sistemas de aprovisionamento
  • Horas presencial59
0260 Preelaboración e conservación de alimentos
  • Preelaboración e conservación de vexetais e cogomelos
    • Código0063
    • Horas presencial49
  • Preelaboración e conservación de peixes, crustáceos e moluscos
    • Código0064
    • Horas presencial49
  • Preelaboración e conservación de carnes, aves e caza
    • Código0065
    • Horas presencial59
0261 Técnicas culinarias
  • Elaboracións básicas e pratos elementais con hortalizas, legumes secos, pastas, arroces e ovos
    • Código0066
    • Horas presencial59
  • Elaboracións básicas e pratos elementais con peixes, crustáceos e moluscos
    • Código0067
    • Horas presencial49
  • Elaboracións básicas e pratos elementais con carnes, aves, caza
    • Código0068
    • Horas presencial59
  • Elaboracións básicas de repostería e sobremesas elemental
    • Código0069
    • Horas presencial33
0262 Produtos culinarios
  • Cociña creativa ou de autor
    • Código0070
    • Horas presencial24
  • Cociña española e internacional
    • Código0071
    • Horas presencial67
  • Decoración e exposición de pratos
    • Código0072
    • Horas presencial49

FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10