Especialidad: HOTR0509
Código: 2025/000462-01
Nivel profesional: Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
16:00 A 22:00
Duración
11/04/2025 - 29/09/2025
CIFP COMPOSTELA
981523140
cifp.compostela@edu.xunta.es
CL/Lamas de Abade s/n ,SANTIAGO DE COMPOSTELA
h
4 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Definir Ofertas Sinxelas De Repostaria, Realizar O Aprovisionamento Interno E Controlar Consumos
  • Elaborar E Presentar Produtos Feitos A Base De Masas E Pastas, Sobremesas De Coci?A E Xeados
  • Actuar Baixo Normas De Seguridade, Hixiene E Protección Ambiental En Hostelería
  • Realizar E/Ou Controlar As Operacions De Elaboracion De Masas, Pastas E Produtos Basicos De Multiples

0709 Ofertas de repostería, aprovisionamento interno e control de consumos
  • Horas presencial54
0306 Elaboracións básicas para pastelería-repostería
  • Elaboración de masas e pastas de pastelería-repostería
    • Código1052
    • Horas presencial71
  • Elaboracións complementarias en pastelería-repostería
    • Código1053
    • Horas presencial36
0710 Produtos de repostería
  • Elaboración e presentación de produtos feitos a base de masas e pastas
    • Código1096
    • Horas presencial54
  • Elaboración e presentación de sobremesas de cociña
    • Código1097
    • Horas presencial53
  • Elaboración e presentación de xeados
    • Código1098
    • Horas presencial53
0711 Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
  • Horas presencial54

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
  • Horas presencial60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8