Repostería
Especialidad:
HOTR0509
Código:
2025/000462-01
Nivel profesional:
Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
16:00 A 22:00
Duración
11/04/2025 - 29/09/2025
CIFP COMPOSTELA
981523140
cifp.compostela@edu.xunta.es
CL/Lamas de Abade s/n ,SANTIAGO DE COMPOSTELA
h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Definir Ofertas Sinxelas De Repostaria, Realizar O Aprovisionamento Interno E Controlar Consumos
- Elaborar E Presentar Produtos Feitos A Base De Masas E Pastas, Sobremesas De Coci?A E Xeados
- Actuar Baixo Normas De Seguridade, Hixiene E Protección Ambiental En Hostelería
- Realizar E/Ou Controlar As Operacions De Elaboracion De Masas, Pastas E Produtos Basicos De Multiples
0709 Ofertas de repostería, aprovisionamento interno e control de consumos
- Horas presencial: 54
0306 Elaboracións básicas para pastelería-repostería
-
Elaboración de masas e pastas de pastelería-repostería
- Código: 1052
- Horas presencial: 71
-
Elaboracións complementarias en pastelería-repostería
- Código: 1053
- Horas presencial: 36
0710 Produtos de repostería
-
Elaboración e presentación de produtos feitos a base de masas e pastas
- Código: 1096
- Horas presencial: 54
-
Elaboración e presentación de sobremesas de cociña
- Código: 1097
- Horas presencial: 53
-
Elaboración e presentación de xeados
- Código: 1098
- Horas presencial: 53
0711 Seguridade, hixiene e protección ambiental en hostalería
- Horas presencial: 54
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX26 Básico de Prevención de Riscos Laborais (60h.)
- Horas presencial: 60
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8