Operacións básicas de restaurante e bar
Especialidad:
HOTR0208
Código:
2024/003656-01
Nivel profesional:
Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
16:00-21:00
Duración
02/04/2025 - 24/06/2025
CONCELLO DE VILANOVA DE AROUSA (PAZO VISTA REAL)
986555326
javier.pineiro@vilanovadearousa.com
LG/BOUTRIN - CALEIRO (PAZO VISTA REAL) 18 ,VILANOVA DE AROUSA
Competencia General
Asistir en el servicio y preparar y presentar bebidas sencillas y comidas rápidas, ejecutando y aplicando operaciones, técnicas y normas básicas de manipulación, preparación y conservación de alimentos y bebidas.
308 h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Asistir No Servizo De Alimentos E Bebidas
- Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, E Preparar E Presentar Bebidas Sinxelas E Comidas Rápidas
0257 Servizo básico de restaurante-bar
-
Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
- Código: 0053
- Horas presencial: 30
-
Uso da dotación básica do restaurante e asistencia no preservizo
- Código: 0058
- Horas presencial: 30
-
Servizo básico de alimentos e bebidas e tarefas de posservizo no restaurante
- Código: 0059
- Horas presencial: 60
0258 Aprovisionamento, bebidas e comidas rápidas
-
Aprovisionamento e almacenaxe de alimentos e bebidas no bar
- Código: 0060
- Horas presencial: 30
-
Preparación e servizo de bebidas e comidas rápidas no bar
- Código: 0061
- Horas presencial: 60
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8
0015 Operacións básicas de restaurante e bar
- Horas presencial: 80