Operacións básicas de restaurante e bar

Especialidad: HOTR0208
Código: 2024/003656-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
16:00-21:00
Duración
02/04/2025 - 24/06/2025
CONCELLO DE VILANOVA DE AROUSA (PAZO VISTA REAL)
986555326
javier.pineiro@vilanovadearousa.com
LG/BOUTRIN - CALEIRO (PAZO VISTA REAL) 18 ,VILANOVA DE AROUSA
Competencia General

Asistir en el servicio y preparar y presentar bebidas sencillas y comidas rápidas, ejecutando y aplicando operaciones, técnicas y normas básicas de manipulación, preparación y conservación de alimentos y bebidas.

308 h
2 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Asistir No Servizo De Alimentos E Bebidas
  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, E Preparar E Presentar Bebidas Sinxelas E Comidas Rápidas

0257 Servizo básico de restaurante-bar
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial30
  • Uso da dotación básica do restaurante e asistencia no preservizo
    • Código0058
    • Horas presencial30
  • Servizo básico de alimentos e bebidas e tarefas de posservizo no restaurante
    • Código0059
    • Horas presencial60
0258 Aprovisionamento, bebidas e comidas rápidas
  • Aprovisionamento e almacenaxe de alimentos e bebidas no bar
    • Código0060
    • Horas presencial30
  • Preparación e servizo de bebidas e comidas rápidas no bar
    • Código0061
    • Horas presencial60

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8

0015 Operacións básicas de restaurante e bar
  • Horas presencial80