Operacións básicas de cociña

Especialidade: HOTR0108
Código: 2024/002134-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
15:30-20:30
Duración
27/03/2025 - 07/07/2025
FORGA CIG - VIGO
986280776
ct.vigo@forga.gal
AV/AEROPORTO 92 1º ,VIGO
Competencia Xeral

Preelabora alimentos, prepara e presenta elaboracións culinarias sinxelas e axuda na preparación de elaboracións máis complexas, executando e aplicando operacións, técnicas e regras básicas de manipulación, preparación e conservación de alimentos.

368 h
2 Módulos
Dirixido principalmente a DESEMPREGADOS
Certificado profesional

  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento, Preelaboración E Conservación Culinarios
  • Asistir Na Elaboración Culinaria E Realizar E Presentar Preparacións Sinxelas

0255 Aprovisionamento, preelaboración e conservación culinarios
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial30
  • Aprovisionamento de materias primas en cociña
    • Código0054
    • Horas presencial30
  • Preelaboración e conservación culinarias
    • Código0055
    • Horas presencial60
0256 Elaboración culinaria básica
  • Realización de elaboracións básicas e elementais de cociña e asistir na elaboración culinaria
    • Código0056
    • Horas presencial90
  • Elaboración de pratos combinados e aperitivos
    • Código0057
    • Horas presencial60

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8

0014 Operacións básicas de cociña
  • Horas presencial80