Operacións básicas de cátering

Especialidad: HOTR0308
Código: 2024/001301-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
15:30-21:00
Duración
21/04/2025 - 02/07/2025
GDOCE GRUPO EMPRESARIAL DE SERVICIOS, S.L.
673045736
rosario.debasa@gdoce.es
PG/DO CEAO-RÚA AGRICULTURA 106 ,LUGO
268 h
2 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Executar Operacións Básicas De Aprovisionamento E Montaxe De Xéneros, Elaboracións Culinarias Envasadas E Material Diverso De Servizos De Catering E Dispoñer A Carga Para O Seu Transporte
  • Realizar As Operacións De Recepción E Lavado De Mercadorías Procedentes Dos Servizos De Catering

1089 Aprovisionamento e montaxe para servizos de servizo de restauración
  • Aprovisionamento e montaxe para servizos de cátering
    • Código0062
    • Horas presencial90
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial30
1090 Recepción e lavado de servizos de servizo de restauración
  • Horas presencial90

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8

0016 Operacións básicas de cátering
  • Horas presencial40