Especialidad: INAF0108
Código: 2024/000845-01
Nivel profesional: Nivel 2 (Formación cualificada completa)
Certificado profesional
Presencial
09:00 a 14:00
Duración
28/04/2025 - 24/09/2025
Aprofar
981795627
aprofar@mundo-r.com
CL/PARROQUIA DE OUCES 30-2 ,BERGONDO
Competencia General

Conducir y realizar las operaciones de elaboración de productos de panadería y bollería, consiguiendo los objetivos de producción y calidad establecidos, respetando en todo momento la normativa vigente técnicosanitaria, ambiental y de seguridad e higiene en el trabajo.

h
3 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Realizar E/Ou Dirixir As Operacións De Elaboración De Masas De Panadería E Bolería
  • Confeccionar E/Ou Conducir As Elaboracións Complementarias, Composición, Decoración E Envasado Dos Produtos De Panadería E Bolería
  • Aplicar A Normativa De Seguridade, Hixiene E Protección Do Medio Ambiente Na Industria Panadeira

0034 Elaboracións básicas de panadería-bolería
  • Almacenaxe e operacións auxiliadas en panadería-bolería
    • Código0290
    • Horas presencial60
  • Elaboración de produtos de panadería
    • Código0291
    • Horas presencial90
  • Elaboración de produtos de bolería
    • Código0292
    • Horas presencial90
0035 Elaboracións complementarias, decoración e envasado en panadería e bolería
  • Elaboracións complementarias en panadería e bolería
    • Código0293
    • Horas presencial80
  • Decoración dos produtos de panadería e bolería
    • Código0294
    • Horas presencial40
  • Envasado e presentación de produtos de panadería e bolería
    • Código0295
    • Horas presencial30
0036 Seguridade e hixiene nun obradoiro de panadería-bolería
  • Horas presencial60

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8

0068 Panadería e bolería
  • Horas presencial80