Operacións básicas de pastelería

Especialidad: HOTR0109
Código: 2024/000827-01
Nivel profesional: Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
LUNS A VENRES DE 14:45 A 20:15
Duración
26/03/2025 - 16/07/2025
988065631
direccion@escuelahosteleriaourense.es
CL/MARCELO MACÍAS 132 ,OURENSE
ESCUELA DE HOSTELERÍA Y TURISMO OURENSE
428 h
2 Módulos
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional

  • Executar Operacions Basicas De Aprovisionamento Interno E Conservacion De Preelaboracions E Elaboracions De Pastelaria
  • Preelaborar, Elaborar E Presentar Elaboracions Sinxelas De Pastelaria E Asistir En Elaboracions Complexas

1333 Aprovisionamento interno e conservación en pastelería
  • Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
    • Código0053
    • Horas presencial30
  • Aprovisionamento interno en pastelería
    • Código0817
    • Horas presencial30
  • Conservación en pastelería
    • Código0818
    • Horas presencial60
1334 Preelaboración, elaboración e presentación en pastelería
  • Preelaboración de produtos básicos de pastelería
    • Código0819
    • Horas presencial90
  • Elaboracións básicas de produtos de pastelería
    • Código0820
    • Horas presencial90
  • Presentación e decoración de produtos de repostería e pastelería
    • Código0821
    • Horas presencial30

FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
  • Horas presencial10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
  • Horas presencial8

0167 Operacións básicas de pastelería
  • Horas presencial80