Operacións básicas de pastelería
Especialidad:
HOTR0109
Código:
2024/000827-01
Nivel profesional:
Nivel 1 (Formación inicial básica)
Certificado profesional
Presencial
LUNS A VENRES DE 14:45 A 20:15
Duración
26/03/2025 - 16/07/2025
988065631
direccion@escuelahosteleriaourense.es
CL/MARCELO MACÍAS 132 ,OURENSE
428 h
Dirigidas prioritariamente a DESEMPLEADOS
Certificado profesional
- Executar Operacions Basicas De Aprovisionamento Interno E Conservacion De Preelaboracions E Elaboracions De Pastelaria
- Preelaborar, Elaborar E Presentar Elaboracions Sinxelas De Pastelaria E Asistir En Elaboracions Complexas
1333 Aprovisionamento interno e conservación en pastelería
-
Aplicación de normas e condicións hixiénica-sanitarias en restauración
- Código: 0053
- Horas presencial: 30
-
Aprovisionamento interno en pastelería
- Código: 0817
- Horas presencial: 30
-
Conservación en pastelería
- Código: 0818
- Horas presencial: 60
1334 Preelaboración, elaboración e presentación en pastelería
-
Preelaboración de produtos básicos de pastelería
- Código: 0819
- Horas presencial: 90
-
Elaboracións básicas de produtos de pastelería
- Código: 0820
- Horas presencial: 90
-
Presentación e decoración de produtos de repostería e pastelería
- Código: 0821
- Horas presencial: 30
FCOO03 Inserción laboral, sensibilización medioambiental e na igualdade de xénero
- Horas presencial: 10
FCOXXX24 Formación para a igualdade (8h.)
- Horas presencial: 8
0167 Operacións básicas de pastelería
- Horas presencial: 80